Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Decor Design ART

Η διακόσμηση είναι η τέχνη του να δημιουργείς το περιβάλλον, σαν να δημιουργείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Ένας χώρος είναι σαν μια λευκή κόλλα χαρτί, μέχρι να αποφασίσει κάποιος να εμφυσήσει ζωή εκεί μεσα.
Το αποτέλεσμα θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τον ψυχισμό του ανθρώπου που θα ζήσει εκεί.
Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε την εναρμόνιση και την ηρεμία μέσα στον χώρο.
Να μην ξεχνάμε ότι το σπίτι μας είναι ο χώρος που ξαναγεννιόμαστε κάθε μέρα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

7 συμβουλές για καλοκαιρινή ανανέωση του χώρο σας

Καλοκαιρινή διακόσμηση! 

Με τους παρακάτω τρόπους θα βάλετε την καλοκαιρινή φρεσκάδα, στο σπίτι σας, με το ελάχιστο κόστος.
Ξεκινάμε:
1. Αν θέλετε να προσθέσετε γρήγορα χρώμα σε ένα δωμάτιο, το βάψιμο είναι μια καλή επιλογή. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα ωστόσο, βάψτε τον ένα μόνο τοίχο με ένα έντονο χρώμα. Κατα μέσο όρο μπορείτε να χρωματίσετε ένα τοίχο σε λιγότερο από μία ώρα!



απο t-shirt του αγαπημένου σας group

2. Αντί για ράψιμο νέων μαξιλαροθηκών δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τεχνικές χωρίς ράψιμο. Το μαξιλάρι μπορεί να είναι τυλιγμένο σε ένα κομμάτι ύφασμα σαν πακέτο δώρου και τυλιγμένo με διακοσμητική κορδέλα σε διάφορα καλοκαιρινά χρώματα, όπως γαλάζιο, λευκό, κίτρινο,  τυρκουάζ, πράσινο της ελιάς, κόκκινο κ.α Επίσης μπορείτε να ράψετε επάνω στα νέα σας μαξιλάρια κουμπιά που περισσεύουν, χάντρες απο παλιά κοσμήματα ή πούλιες σε διάφορα χρώματα.
Μια ακόμη καλή λύση είναι να κάνετε μαξιλάρια από παλιά αγαπημένα μπλουζάκια.
Ακόμη στα περισσότερα πολυκαταστήματα ή καταστήματα υφασμάτων θα βρείτε προσφορές σε μικρά κομμάτια ύφασμα που επαρκούν για μαξιλάρια.

3. Πετάξτε! Ανακυκλώστε!Χαρίστε! Πουλήστε! Less is more

4. Αν αγαπάτε τα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας,βρείτε ένα ηλιόλουστο σημείο στον κήπο ή το μπαλκόνι σας και πετάξτε εκεί σπόρους ηλίανθου! Πολλές ποικιλίες δεν αφήνουν τη γύρη στην ατμόσφαιρα και επομένος πάνω στο τραπέζι σας, Πανέμορφοι,καλοκαιρινοί και φυσικά ... όλα  στο κόστος ενός πακέτου σπόρων!
5. Χρησιμοποιείστε κουτιά σε καλοκαιρινά χρώματα για τα είδη παραλίας, του κάθε μέλους της οικογένειας σας.
6. Ανακαινήστε τα παλιά έπιπλα βεράντας βάφοντάς τα λευκά και τοποθετήστε φαναράκια όχι μονο εκεί αλλά και στο μπάνιο, την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι!

7.Τέλος, πάρτε ένα πίνακα απο φελό ή ένα μαυροπίνακα, κρεμάστε τον σε ένα σημείο του καθιστικού ή της κουζίνας, με εύκολη πρόσβαση, και κολλήστε εκεί κάρτες απο εξωτικά μέρη, κοχύλια, πολύχρωμα γλειφιτζούρια,χρωματιστές κορδέλες και αν θέλετε καλοκαιρινές φωτογραφίες που εσείς τραβήξατε! Ακόμη ένα smiley face,θα ήταν τέλειο στον καλοκαιρινό πινακά σας!


τα ζωγραφισμένα μαξιλαράκια είναι must
                                                                             



Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011


Τρείς Μικρές Συμβουλές Διακόσμησης

Εκμεταλλευτείτε τα φθινοπωρινά ή ανοιξιάτικα  στοιχεία της φύσης όπως χρώματα, λουλούδια, φρούτα για τη διακόσμηση του χώρου σας. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το χρυσαφί και το καφέ, για το φθινόπωρο. Οι αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε για να ταιριάζουν στη διάθεση και το χαρακτήρα σας είναι πάρα πολλές.
                                         1.Γεμίστε τα βάζα με λουλούδια ή φρούτα: συνδυάστε κίτρινα χρυσάνθεμα, κατιφέδες ή ρόδια και κυδώνια με κεριά σε χρώματα ροζ, τυρκουάζ, κεραμιδί, καφέ. Μην ξεχνάτε τα αρώματα… Ένα κερί με άρωμα εσπεριδοειδών μας θυμίζει πως το φθινόπωρο είναι εδώ!
 2.            Ένας δεύτερος εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο είναι τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια. Αγοράστε νέα μαξιλάρια, προσθέστε τρέσες στα υπάρχοντα ή αλλάξτε τους υφάσματα και συνδυάστε τα με μεγάλα ριχτάρια το οποία ταιριάζουν το ίδιο εύκολα σε πολυθρόνες, καναπέδες και κρεβάτια. Οι χρωματικές επιλογές προέρχονται και πάλι από την παλέτα της φθινοπωρινής φύσης.
 3.            Τέλος, για να μπορέσετε να κρατήσετε τις όμορφες αναμνήσεις αλλά και να ξανανιώσετε τη χαλάρωση του καλοκαιριού τοποθετήστε στο χώρο τους θησαυρούς των διακοπών σας. Κοχύλια, αναμνηστικά, έπιπλα, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θεωρείτε εσείς θησαυρό είναι όλα ικανά να ομορφύνουν το χώρο αλλά και τη διάθεσή σας!