Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011


Τρείς Μικρές Συμβουλές Διακόσμησης

Εκμεταλλευτείτε τα φθινοπωρινά ή ανοιξιάτικα  στοιχεία της φύσης όπως χρώματα, λουλούδια, φρούτα για τη διακόσμηση του χώρου σας. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το χρυσαφί και το καφέ, για το φθινόπωρο. Οι αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε για να ταιριάζουν στη διάθεση και το χαρακτήρα σας είναι πάρα πολλές.
                                         1.Γεμίστε τα βάζα με λουλούδια ή φρούτα: συνδυάστε κίτρινα χρυσάνθεμα, κατιφέδες ή ρόδια και κυδώνια με κεριά σε χρώματα ροζ, τυρκουάζ, κεραμιδί, καφέ. Μην ξεχνάτε τα αρώματα… Ένα κερί με άρωμα εσπεριδοειδών μας θυμίζει πως το φθινόπωρο είναι εδώ!
 2.            Ένας δεύτερος εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο είναι τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια. Αγοράστε νέα μαξιλάρια, προσθέστε τρέσες στα υπάρχοντα ή αλλάξτε τους υφάσματα και συνδυάστε τα με μεγάλα ριχτάρια το οποία ταιριάζουν το ίδιο εύκολα σε πολυθρόνες, καναπέδες και κρεβάτια. Οι χρωματικές επιλογές προέρχονται και πάλι από την παλέτα της φθινοπωρινής φύσης.
 3.            Τέλος, για να μπορέσετε να κρατήσετε τις όμορφες αναμνήσεις αλλά και να ξανανιώσετε τη χαλάρωση του καλοκαιριού τοποθετήστε στο χώρο τους θησαυρούς των διακοπών σας. Κοχύλια, αναμνηστικά, έπιπλα, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θεωρείτε εσείς θησαυρό είναι όλα ικανά να ομορφύνουν το χώρο αλλά και τη διάθεσή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου